Megtaláltad, nem kell tovább keresgélned!

Köszöntünk a legcsodálatosabb ajándékok világában!
Milyen virágot, milyen ajándékot válasszak? A kérdés jogos, van számodra pár jó megoldásunk, és jó pár meglepetésünk, amire lehet, még te sem gondoltál! Nem bonyolult, pár sor elolvasásával, és néhány kattintással gyorsan megtalálod azt a virágkompozíciót vagy ajándékcsomagot, amivel igazi örömet és meglepetést tudsz szerezni!

Virágcsokrok, boxok, kosarak

Virág fajtája:
Rózsa vagy nem rózsa, ez itt a kérdés! Valentin napi ajánlatunk alapja a vörös rózsa, de választhatsz tulipánt, vagy vegyes csokrot.
vörös rózsa - nem vörös rózsa - nem rózsa

Szín szerint:
Piros mellett hódít a rózsaszín is, de a vegyes színű csokrainkat is ajánljuk figyelmedbe.

vörös/piros - rózsaszín - vegyes szín

kompozíció típusa:
lehet klasszikus csokor, tűzött kompozíció, amit dobozos virágnak ismerhetsz, vagy virágkosár, ami szintén remek választás.
csokor - tűzött kompozíció - virágkosár

Tekintsd meg élő virág kompozícióinkat válassz kedvedre, és szerelmed kedvére! Virágok itt >>>

Ajándékcsomagok

Olcsó:
Amennyiben kötött a keret, ennél jobb ajánlatot egyszerűen nem találsz. Emellett még egy előnye van a szappanvirágoknak: tartós!
feliratos csokival - klasszikus csokival - csoki nélkül

Nem szív forma:
Kerek doboz, téglatest doboz, egyszerre két doboz, csokival, vagy nélküle, van választék

piros doboz -pöttyös doboz - mintás doboz

Szív forma:
Nem csak Valentin napra ajánljuk. Bárki kapott eddig szív formájú ajándékcsomagot, a visszajelzések alapján telitalálat volt ez a választás.
szeretlek - nagyon szeretlek - végtelenül szeretlek

Tekintsd meg kínálatunkat és válassz kedvetekre! Ajándékcsomagok itt >>>

Fontos : A virágcsokrok alap kiszállítási ára 3.200 Ft-tól indul távolságtól függően, a címzetthez legközelebbi üzletünk készíti és szállítja a csokrot akár aznapi kiszállítással is. Az ajándékcsomagok országszerte 2.200 Ft-os kiszállítási áron kerülnek kiszállításra, egy munkanapos átfutással, hétköznapokon.

Legelőször azt kell eldöntened, hogy élő virág kompozíciót szeretnél, vagy egy ajándékcsomagot. Mikor érdemes virágcsokrot és mikor ajándék csomagot választanod? A következők alapján kell mérlegelned.
Neked mi tetszik? - te választasz, a te ajándékod. Sokat elárul rólad, de bárhogy is döntesz, biztos lehetsz abban, hogy hatalmas meglepetést fogsz szerezni.
A címzettnek mi tetszik? - van kedvenc virága? Esetleg kedvenc csokija? Minek örülne a legjobban?
Mikorra kell? - amennyiben mára kell, akkor virágcsokor. A virágküldés alkalmával a címzetthez legközelebbi virágüzletünk szállít, ő is készíti el a kompozíciót. Ajándék csomag rendelés esetén országosan bárhová szállítunk, de egy munkanapos átfutással, hétköznapokon.
Milyen alkalomra? - hódítanál, születés vagy névnapot köszöntenél, Valentin napi, nőnapi vagy anyák napi csokrot-ajándékot szeretnél? Bármilyen alkalom is legyen, próbálj alkalomnak megfelelően választani.
Olcsóbbat vagy drágábbat? - gondolkodj rajta, mert nem lényegtelen. Egy virágcsokor, virágbox, vagy virágkosár sok mindent kifejez, hiszen élő virágból készülnek, így drágábbak is. Az ajándék csomagokban lévő virágok szappanvirágok, tartósak, olcsóbbak. Szóval ha szűkös a keret, válassz egy kisebb csokrot, vagy választhatsz egy nagyobb ajándékcsomagot. Virágcsokor esetén a minimum rendelési érték 10.000.- míg ajándék csomagot már 5.000.- környékén is találsz, a kiszállítás virágcsokor esetén 3.200.- míg ajándékcsomagnál 2.200.-

Valentin nap február 14. - Legyél TE a szerelem mestere!

Talán ez az idézet foglalja össze legjobban a Valentin nap lényegét:
"Tudom, hogy nem vagy se Bálint, se Valentin, és az "ünnepért" se rajongsz, de én téged nagyon szeretlek."
Győzd le velünk a távolságot, és tedd feledhetetlenné kedvesed számára február 14.-ét. Kövesd útmutatónkat, és garantáljuk, hogy nem csak boldoggá teszed szerelmedet, de még a barátnői is rájönnek, te vagy a legcsodálatosabb férfi, akit nő találni tud.

Mit ajándékozzak Valentin napon? >>>
Gyakorlatilag bármit, de a virág alap.

Mit, hova, mennyit és mekkorát? >>>
Nem vagyunk egyformák, és a kapcsolatok sem azok.

Mit üzenjek? >>>
Üdvözlőkártya szövegek helyesírás ellenőrzővel tesztelve.

Mikor rendeljem meg? >>>
Van, amit érdemes a végtelenségig kitartani. Ezt közel sem.

Valentin napi virágcsokrok itt >>>