Virágküldés Szolnok
Éva Virág

5005 Szolnok, Széchenyi krt. 12.
ügyfélszolgálat: 06 20/48 88 362
https://www.viragkuldesszolnok.hu

Számunkra a virágküldés Szolnok területén a kapcsolatokról szól. Itt élünk, itt dolgozunk, és a szolnokiak már régóta ismernek bennünket. Minden virágküldés és virágrendelés Szolnokra és vonzáskörzetébe számunkra egy nemes feladat. Minden alkalommal úgy készülünk egy-egy megrendelésre, mintha azt személyesen, egy régi törzsvásárlónk kérné tőlünk. Így tudjuk garantálni mindazt a minőséget, amit vásárlóink elvárnak tőlünk.

A virágküldést Szolnokra a Virág a Világba virágküldő szolgálat szolnoki üzlete, az Éva Virágüzlet végzi. A kiszállítás ára Szolnok 15 kilométeres vonzáskörzetébe 1.950.- forint. Minden virágcsokorhoz ajándékba adjuk az üdvözlőkártyát.

Alapvetően vállalunk aznapi virágkiszállítást. Mégis érdemes a megrendelést egy nappal hamarabb leadni, hogy szolnoki munkatársaink időben fel tudjanak készülni.

Virágküldő szolgálatunk Szolnok városba az év minden napján vállal kiszállítást vasárnap és ünnepnapok kivételével.

Az Éva virágüzlet webáruháza: virágküldés Szolnok
Kérdéseiddel kapcsolatban örömmel állunk rendelkezésedre.
Virágküldés Szolnok
Törődünk egymással

nyitva tartás
Hétfő-Péntek: 07.00 - 18.30
Szombaton: 07.00-15.00
Vasárnap: 08.00-13.00


Cégünk családi vállalkozás, 1988-ban indítottuk egy kis üzletben. Majd 1995-ben nyitottuk jelenlegi üzletünket, melyet 2006-ban 100 m2-re bővítettünk. A több évtizedes szakmai tapasztalatot felhasználva igyekszünk igényes környezetben, kényelmes körülmények között vásárlóink minden virággal kapcsolatos igényét kielégíteni a hét minden napján! Cégünk virágküldést vállal Szolnok és környékén.