Virágküldés Szombathely

Margaréta Virágszalon
9700 Szombathely, Fő tér 8.
https://www.viragkuldesszombathely.hu/

Virágcsokrot kapni nagy öröm, de küldeni még nagyobb! Vas megye egész területén vállaljuk a friss hazai és import virágból készült csokrok kiszállítását, alkalomtól függetlenül. A nemzetközi virágküldő szolgálat segítségével virágküldésedet gondtalanul juttatjuk el 170 országba. A Margaréta Virágszalon 1982-ben alakult családi vállalkozásként, eredeti kis céges formáját a mai napig megőrizte.
A Margaréta virágszalon Szombathely szívében található, a Fő tér 8. szám alatt. A virágküldés Szombathely területén és vonzáskörzetében számunkra egy olyan extra szolgáltatás, amit nagy örömmel vállalunk. Hiszen virágküldés esetén munkánk nem ér véget a bolt bejáratánál, hanem egy új, fontos feladat kezdődik ekkor. Úgy kell átadnunk egy általunk készített virágcsokrot, mintha a mi szeretteinknek tennénk. Ez nagy, és megtisztelő feladat számunkra. Ezt a felelősséget erősítjük meg a virágküldés Szombathely oldalunkkal, és a Virág A Világba virágküldő szolgálat tagjaként ezt az egységes minőséget garantáljuk szerte az országban, a többi virágüzlettel. Büszkék vagyunk munkánkra és munkatársainkra.
Szombathely területén kívül több településre is vállalunk virágkiszállítást.

Vas megyében nem vagyunk egyedül:
Az Éden kertcentrum Körmend területén ( virágküldés Körmend) és vonzáskörzetében.
A Tátika virágbolt Sárvár területén ( virágküldés Sárvár) és vonzáskörzetében.

Így a virágküldés Vas megye városaiban és azok vonzáskörzetében is gond nélkül megoldható. Várjuk szeretettel webáruházunkban!